Grbić: Domaćin želi finale ali ga želimo i mi!

0
987
Foto: Dejan Starcevic

Budućnost ima tim za velika djela i to će potvrditi na finalnom turniru Lige šampiona u Budimpešti, kazala je desni bek podgoričkog tima Katarina Bulatović.  

Budućnost će voljom žrijeba u polufinalu turnira, kao i prošle godine igrati sa Đerom.

Ona smatra da je duel Budućnosti i Đera finale prije finala.

Vjerujem da smo iskusnije za godinu, pametnije i da nećemo praviti iste greške kao prošle sezone. Treba da odigramo kao posljednjih nekoliko utakmica bez stresa, imamo ekipu koja može mnogo u ovom sastavu, zreli smo za velika djela i vrijeme je da to pokažemo. Naravno bez pritiska, jer najbolje igramo kada smo rasterećene”, kazala je Bulatović nakon žrijeba.

Ona nije žljela da odgovori na pitanje da li je
Đer favorit protiv Budućnosti, navodeći da je mađarski tim pokazao možda i najviše ove sezone.

“To je ekipa koja je po meni pružila možda i najviše ove sezone, ali nije nepobjediva. Daćemo sve od sebe da se nađemo u finalu. Imali smo uspona i padova, ali smo poslije dvije utakmice pronašli rješenje kako treba da igramo i samo treba da se držimo toga. Da razmišljamo samo o nama i rezultat će doći”, kazala je Bulatović.

Lijevo krilo Itana Grbić kazala je da je žrijeb u Budimpešti omogućio podgoričkom timu da se revanšira Đeru za prošlogodišnji poraz.

“Ponovo igramo sa Đerom. Imamo priliku da im vratimo dug od prošle godine. Nadam se da će biti naš dan, a motiva neće faliti. Đer je jedan od favorita, ali daćemo sve od sebe da ođemo do finala. Domaćin želi finale, ali ga želimo i mi. Nadam se da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata”,kazala je Grbić.