Gojković: Za moj tim i mene je privilegija što igramo protiv šampiona Evrope

0
255

Momci Vladimira Gojkovića gostovaće danas u domu šampiona Evrope Solnoka (18.00h), a za 14 dana ih očekuje duel sa moćnim Pro Rekom.

Danas i u sljedećem kolu vaterpolisti Jadran Carina neće imati imperativ pobjede nakon toga u posljednje tri runde vodiče odlučujuće bitke za plasman na fajnal-ejt Lige šampiona.

“Znamo da igramo protiv šampiona Evrope i to na njegovom bazenu što je veoma komplikovana misija”, poručio je Gojković.

Koliko težak posao očekuje Jadran najbolje govori podatak da tim sa Škvera u prvom meču na svom bazenu nije imao ni šansu da zaprijeti današnjem rivalu 14:6.

“Nismo napravili dobar rezultat na našem bazenu, ali nadamo se da ćemo sada popraviti utisak”, istakao je trener Jadrana.

“Za moj tim i mene je privilegija što igramo protiv šampiona Evrope, a potrudićemo se da što duže ostanemo u igri, kao i da rezultat držimo pozitivnim”.

Slično razmišlja i kapiten Jadrana Marko Petković…

“Čeka nas ekstremno teška utakmica, ali daćemo sve od sebe i nadam se biti bolji nego što je bio slučaj u Herceg Novom”, rekao je Petković.

Jadran je sjajno krenuo u ovogodišnju kampanju Lige šampiona, a onda je život zakomplikovao porazom od Sabadelja u prošlom kolu, ali zahvaljujući sjajnim igrama njemačkog Špandaua.

Zbog svega odlučujuće bitke ekipa Vladimira Gojkovića vodiće u gostima protiv mađarskog Egera i kluba iz Berlina.