Gojković: Imaćemo motivaciju za još jedan meč, takmičenje da završimo pobjedom!

0
837

Crna Gora će igrati za peto mjesto na EP u Barseloni, a selektor Vladimir Gojković je nakon pobjede protiv Mađarske (7:6) bio zadovoljan motivacijom svoje ekipe.

“Čestitam igračima, jer su uspjeli da nađu motivaciju. Neki su bili umorni, bilo je izuzetno teško, ali se nisu predavali. Krenuli smo loše u meč, vjerovatno zato što smo u glavama imali taj poraz od Hrvatske. Onda se povrijedio i Saša Mišić, tako da smo imali igrača manje. Ostali su dali sve, a mogli smo i ranije da riješimo utakmicu. Vjerujem da će igrači naći motivaciju za još jedan meč. Želim bih da imaju pristup kao i do sada. Bilo bi lijepo završiti takmičenje pobjedom”, rekao je Gojković.

Đuro Radović je postigao dva gola, a drugim je tri minuta prije kraja i postavio konačan rezultat.

“Uspjeli smo da se dignemo nakon poraza od Hrvatske. Čestitam igračima na dobroj partiji. Imali smo kontrolu igre od početka do kraja, kako u napadu, tako i u odbrani. Što je najvažnije – motivacije nije falilo, idemo na pobjedu i u meču za peto mjesto“, rekao je Radović.

Bogdan Đurđić je zadovoljan načinom na koji je Crna Gora reagovala poslije poraza od Hrvata u četvrtfinalu:

“Igramo dobro cijelo ljeto i bilo bi šteta da poslije poraza od Hrvatske uđemo u neke slabije utakmice. Odigrali smo dosta dobro, shvatili smo da je nova utakmica i nova šanda da se dokazujemo. Ostaje nam borba za peto mjesto i nadam se da možemo slaviti i tom meču”.

Isto misli i bek Uroš Čučković.

“Odigrali smo dobru partiju protiv Mađarske. Najbitnije je bilo da ostanemo ekipa, da pružimo ono što nas je krasilo cijelo ljeto. Teško smo podnijeli poraz od Hrvatske, vjerovali smo da možemo do medalje, ali to je vaterpolo…“, istakao je Čučković.