Gojko Ćuk: Očekujem tri boda

0
487

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore doputovala je danas u Valzbrič, grad u kojem će u nedjelju od 17:30 časova, igrati drugu utakmicu Evropske lige protiv selekcije Poljske. Crna Gora je sinoć u prvom duelu slavila nakon pet setova rezultatom 3:2. 

“Zasluženo smo pobijedili, iako mislim da smo mogli i ubjedljivije. Vjerovatno nas je taj lako dobijeni set malo opustio, dok smo njih time potpuno vratili u igru. Međutim, jučerašnja pobjeda je veoma važna, jer je napravljena protiv odbojkaške velesile” – kaže Gojko Ćuk, srednji bloker naše reprezentacije.

“Mislim da će biti lakše nama za igranje, jer ćemo sada imati mnogo više podataka o njima, o njihovoj igri, nego što smo imali prije prvog susreta. Dobro ćemo skenirati prvu utakmicu i vidjeti koje su im mane. Očekujem pobjedu i idemo na sva tri boda, koja bi nam mnogo značila u borbi za završnicu, odnosno polufinale” – zaključio je Ćuk, prošle godine član Unireje Dež.

Naša reprezentacija igra sjutra od 17:30 časova drugu utakmicu 1.kola Evropske lige 2014 protiv selekcije Poljske. Utakmicu možete pratiti direktno na laola1

 

Ceremonija u čast Gardinija, Anastazija, Leona…

 

Sinoć nakon utakmice Poljska – Crna Gora u poljskom gradu Milicu, na gradskom trgu, održana je svečana ceremonija otkrivanja otisaka šaka u odbojkaškoj “Ulici slavnih” Andre Gardinija, Andre Anastazija, Vilfreda Leona, Magdalene Slive, Artura Popka i Karca Kiralija.

Na ceremoniji su bili prisutni i Ivan Bošković, Slobodan Boškan i Slobodan Aćimov kao predstavnici našeg tima, koji je juče u Milicu igrao prvu utakmicu Evropske lige protiv Poljske.