Gigović: Konkurentne smo Luci Bar, Bojović: Da u srijedu stavimo tačku na polufinale

0
1078
Irena Gigović

U srijedu, 18.aprila odigraće se drugi polufinalni mečevi plej ofa prvenstva Crne Gore za odbojkašice.

Galeb Poliklinika Hipokrat ugostiće ekipu Rudara u SC “Topolica” u 17 časova. U prvom duelu slavila je ekipa Rudara rezultatom 3:1.

“U ovaj meč ulazimo sa više samopouzdanja, jer smo kući pobijedile i povele trku u borbi za finale. Rasterećene smo, a sa druge strane oprezne i ako nam se ukaže prilika, želimo već u srijedu  staviti tačku na  polufinalnu seriju. Očekujemo dobru igru ekipe Galeba,  igraju na domaćem terenu, ali i našu … sve u svemu očekujem kvalitetnu odbojkašku predstavu”, izjavila je kapitenka Rudara, Marija Bojović.

Ovaj meč možete pratiti UŽIVO:

http://mnesport.me/snimci-odbojka/4860-galeb-rudar-2-utakmica

Marija Bojović

Duel između Morače i Luke Bar odigraće se u Podgorici, u OŠ “Radojica Perović” u 20 časova. U prvom duelu, nakon velikog preokreta, Luka Bar je slavila 3:2.

“Smatram da smo u Baru, pored činjenice da je Luka Bar favorit u polufinalnim mečevima, dokazale da smo itekako konkurentne. Nadam se da ćemo uspjeti da vratimo igru iz prva dva seta prošle utakmice kada su svi konci bili u našim rukama. Ulazimo u meč rasterećene i bez ikakvog pritiska, nadam se da ćemo uživati u svakom poenu i prirediti interesantan meč”, izjavila je igračica Morače, Irena Gigović.

Ovaj meč možete pratiti UŽIVO:

http://mnesport.me/snimci-odbojka/4859-moraca-luka-bar-2-utakmica