Giga Vuković pojačao Iskru

0
251
Foto - fkrabotnici.com

Iskra će u narednoj sezoni (Telekom 1. CFL startuje 3. avgusta) juriti plasman u Evropu, a trener Aleksandar Nedović polako sklapa tim po svom ukusu, novi igrač Danilovgrađana je Ivan Vuković.

Tridesetdvogodišnji centarfor je provjereno ime u domaćem fudbalu, sigurno će donijeti kvalitet više, a sa Nedovićem je već uspješno sarađivao u OFK Titogradu, prenose Dnevne novine.

Popularni Giga je prethodne sezone za Grbalj odigrao 15 utakmica i postigao tri gola, a bolji učinak je izostao zbog povrede. Iskra je 12. klub u karijeri špica iz Podgorice, pošto je igrao za Zetu, Budućnost, Hajduk iz Splita, Seongam (Južna Koreja), OFK Beograd, OFK Titograd, Krabi (Tajland), Lovćen, Makabi Netanju (Izrael), Rabotnički i pomenuti Grbalj.

Vuković je sedmo pojačanje građana u ljetnjem prelaznom roku prije iskusnog centarfora opremu Iskre su zadužili Driton Camaj (Lovćen), Milan Vukotić (Budućnost), Ognjen Obradović (Budućnost), Matija Drinčić (OFK Titograd), Stefan Spasojević (Zeta) i Bogdan Mandić (Pobeda Prilep).