FSCG: Spisak U17 za turnir u Voralbergu

0
948

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković objavio je spisak igrača koji će nastupati za našu selekciju na turniru koji se od 19. do 23. avgusta održava u Austriji.

Naša selekcija će na turniru u Voralbergu odigrati tri meča. Protivnici će biti vršnjaci iz Švajcarske, Rusije i Austrije.

Prvog dana turnira, 19. avgusta od 15.30 časova Miličkovićevi izabranici odmjeriće snage sa odgovarajućom selekcijom Švajcarske. Dva dana kasnije protivnik “sokolima” od 18.00 časova biće domaćin turnira Austrija, dok će 23. avgusta odigrati meč sa Rusijom koji počinje u 15.30 časova.

– Nakon ljetnje pauze nastavljamo sa akcijama i pripremama ’99 godišta za kvalifikacije koje nas očekuju krajem spetembra i početkom oktobra. Prvi korak u pripremama je odičan turnir u Austriji, gdje ćemo odmjeriti snage sa izuzetno kvalitetnim selekcijama Švajcarske, Austrije i Rusije koja će nam biti protivnik i na kvalifikacionom turniru u Bjelorusiji, pa ćemo ti priliku iskoristiti da se što bolje upoznamo sa kvalitetima i manama u igri reprezentacije Rusije. I ovog puta imali smo problema sa povredama pa nekoliko igrača neće biti sa nama za ovu akciju. Njihovo mjesto zauzeće novi igrači koji su igrama u klubovima zaslužili poziv i biće ovo prilika da vidimo koliko mogu doprinijeti igrama reprezentacije, rekao je Miličković.

Na spisku selektora Miličkovića nalaze se golmani: Lazar Carević (Grbalj) i Maksim Milović (Crvena zvezda); odbrana: Lazar Ćosović (Sutjeska),Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Nemanja Petrović (Igalo); vezni red: Rašid Kolić (Radnički), Vasilije Terzić, Matija Stijepović (Budućnost), Nebojša Jovanović (Mladost), Aleksa Marušić (Sutjeska), Ilija Vukotić (Grbalj); napad: Miloš Zečević (Rudar), Pavle Krstović (Zeta), Božidar Damjanović (Grbalj), Deni Piranić (Mladost) i Igor Vukčević (Budućnost).