Filip Kukuličić u Iskri!

0
1822

Fudbalska „transfer bomba“ na domaćoj sceni desila se u smiraj vikenda – Filip Kukuličić, jedan od najperspektivnijih igrača Telekom prve lige preselio se iz redova Zete u Iskru.

Kukuličić ima 21 godinu a u centar pažnje dospio je prošle sezone kada je sa Zetom odigrao najbolje partije, posebno u proljećnom dijelu šampionata u kojem je klub  iz Golubovaca osvojio najviše bodova . Kukuličić je za Zetu nastupao i ukvalifikacijama za EUROPA LEAGUE-u ali u dvomeču sa Željezničarom, iako je bio strijelac prvog gola u revanšu (2:2) nije pomogao da ovaj klub prođe dalje.

Filip Kukuličić je mladi reprezentativac Crne Gore, u Zeti je proveo punih pet sezona a 2015. godine proglašen za najboljeg mladog igrača Telekom Prve lige Crne Gore.

Kukuličić je izuzetno brz igrač, izvanrednih fizičkih predispozicija a igra po desnoj strani napada -upravo je takvog igrača tražio Jovan Stanković, strateg Iskre, koja je u svoje redove ranije dovela iskusnog Bogdana Milića, izvanrednog Argentinca iz Bokelja Javiera Bajka, veziste Karaklajića i Hajrovića te iskusnog defanzivca Miloša Lakića. Uz sve iprovjerene igrače kakvi su Luka Pejović, Miroje Jovanović, golman Blažić, Željko Krstović, Iskra ima vrlo kvalitetan tim koji želi izlazak na evropsku fudbalsku scenu.