Elsad Zverotić: Možemo da se nadamo baražu!

0
1373

Elsad Zverotić je osvojio Kup Švajcarske u sezoni 2014/15, a sada će ponovo imati šansu da dođe do tog trofeja!

Univerzalac Siona je juče sa svojim saigračima izgubio od Lugana u gostima (4:2), ali prvenstveni poraz je bezbolan, ako se zna da su “crveni” u srijedu izborili kartu za finale Kupa gdje ih čeka Bazel.

Naš 30-godišnji reprezentativac je bio jedan od najzaslužnijih što je Sion poslije velike borbe uspio da sruši Lucern u penal seriji rezultatom 5:4.

Nakon čak 120 minuta nije bilo golova, a rođeni Beranac je pogodio mrežu bivšeg kluba u šestoj seriji…

Veliki rezultat, uspjeli smo da se plasiramo u finale Kupa, a trenutno smo treći na tabeli. Treba da sačuvamo tu poziciji i sezona će biti uspješna”, poručio je Zverotić, koji je u tom meču igrao štopera.

A, u završnici ih čeka najveći klub države neprikosnoveni Bazel koji dobro pamti finale kada je Sion sa našim Zverotićem slavio čak 3:0!

Sada će biti potpuno drugačija utakmica. Svi znamo koliko je Bazel dobar, ali vjerujemo da možemo do titule Kupa. To bi nam mnogo značilo”, rekao je Zverotić koji će se boriti za trofej 25. maja.

Ne računajući kratku epizodu u Fulamu, reprezentativac “hrabrih sokolova” je bukvalno cijelu karijeru proveo u Švajcarskoj u kojoj će se zadržati još minimum godinu dana…

Imam ugovor do sljedećeg ljeta. Vidjećemo šta će se dešavati”, poručio je Zverotić, fudbaler koji je upisao najviše nastupa (59) u dresu Crne Gore…

Pobijedila nas je Poljska u Podgorici, pokazali su koliko su jaki. Međutim, raspored nam je dobar i možemo da se nadamo baražu”, dotakao se Zverotić reprezentativne teme.