Džekson: Očekuje nas utakmica za koju se živi

0
696
Foto: KK Budućnost Voli

Noris Kol i Edvin Džekson su u meču broj četiri finalne serije zajedno ubacili 54 poena, a Budućnost je slavila sa 84:80 i izborila odlučujuću petu utakmicu u Beogradu.

Odmah posle meča, Edvin Džekson i Noris Kol su naglasili da induvidalni učinak nije bitan, da je Budućnost do izjednačenja u seriji stigla timskog igrom, vjerom… Rekli su da kompletan tim disao kao jedan, a da je cilj bio da se ekipa iskupi pred domaćim navijačima za dva teška i bolna poraza u Beogradu.

Polazim prvo od sebe. Igrao sam jako loše i želeo sam da se iskupim za prikazano u prva dva meča. Isto to su želeli i ostali momci. Zbog toga smo i uspjeli da izborimo novi meč u Beogradu. Daćemo sve od sebe. Očekuje nas utakmica za koju se živi. Svaki igrač radi, trenira i sanja o velikim utakmica i da je deo njih. Nas baš takva očekuje”, naglasio je Džekson i nastavio:

Znamo šta nas očekuje u Beogradu. Biće zaista ludo igrati u ambijentu koji će napraviti navijači Zvezde. Sa mnogo samopouzdanja iščekujemo početak duela jer smo ostvarili dve pobjede u nizu, jer smo vidjeli da možemo da dobijemo Zvezdu. Srećni smo što smo došli do pete utakmice u finalnoj seriji. Dolazimo da se borimo, da damo sve od sebe. Ne interesuje nas da li će utakmica biti lijepa ili ružna, želimo da postignemo poen više od rivala, da odbranimo titulu”.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u ponedeljak sa početkom u 19 časova. Da li će Budućnost odbraniti tron, ili će trofej promijeniti vlasnika? Saznaćemo jako brzo.