Đukić: Momci su pokazali da vrijedi, zaslužuju više podrške

0
728
Foto: Rukometni savez Crne Gore

Stigao je kada je bilo najteže, “lavove” je podigao i odveo na Evropsko prvenstvo, a onda su krenuli problemi… Iako se borio za svakog igrača, izdao ga je (kao i saigrače) najbolji Vuko Borozan, pa je vrlo vjerovatno da je Dragan Đukić sinoć posljednji put vodio rukometaše Crne Gore.

“Imam ugovor do 1. jula, treba da vodim selekciju na Mediteranskim igrama, a nakon toga…”, zastao je Đukić u razgovoru za Dnevne novine.

Da li ste razgovarali sa nekim o budućnosti?

“Interesantno nisam ni s kim razgovarao. U posljednje tri nedjelje nismo imali kontakte ni s kim”, razočarano je dodao Đukić.

Da li je tačno da Vas želi Srbija na svojoj klupi?

“To nije tačno”.

O meču sa Hrvatskom stručnjak iz Srbije je rekao…

“Mnogo sam zadovoljan. Ova generacija momaka je pokazala da vrijedi i u ovakvom sastavu, kao i da ima budućnost. Zaslužuje mnogo više podrške nego što je ima, ali nije moje da o tome govorim”.

Crna Gora je tako prvi put u istoriji u zvaničnom meču savladala Hrvatsku…

“Veliki rezultat i istorijska pobjeda bez obzira što Hrvatskoj nije mnogo značila, ali Hrvatska nikada ne želi da izgubi”, dodao je Đukić.

“Izvukli smo pouke iz prvog meča i pokazali da možemo i sa njima da igramo 60 minuta. Ovo su divni momci i ovo je nešto što su zasluživali da vjeruju da mogu’.