Dragićević zamijenio Lešnjaka na klupi Rudara

0
912

Treneri u Rudaru smjenjuju se kao na traci – Radisav Dragićević četvrti je kormilar pljevaljskog prvoligaša od početka sezone, a na klupi je zamijenio Milana Lešnjaka koji je napustio ekipu dva dana pred utakmicu sa Lovćenom.

Uprava je prethodno smijenila Dragana Radojičića nakon nekoliko startnih kola, da bi potom na kormilo vratila Mirka Marića, koji je dobio otkaz odmah nakon poraza na proljećnoj premijeri u Radanovićima.

Ekspresno je doveden Milan Lešnjak, ali ta promjena nije donijela ni bolju igru, a ni rezultate. Beogradski stručnjak vodio je tim na devet utakmica, od kojih je pet izgubio, što se odrazilo na slab položaj na tabeli – tek deveto mjesto, uz svega tri boda više u odnosu na zonu ispadanja. Pod Lešnjakom je doveden u pitanje i plasman u završnu rundu Kupa poslije 1:1 pod Golubinjom u prvom meču polufinala protiv Grblja.

Novi čovjek na klupi je stigao u Pljevlja i u sniježnom ambijentu odradio prvi trening. Kreće Dragićevićeva misija pod Golubinjom.

Ovo je najtrofejniji crnogorski klub i biti trener Rudara velika je odgovornost. Jako je malo vremena, a puno posla. Pokušaćemo zajedničkim snagama da izvučemo sezonu. Ekipa je u krizi, za to sigurno postoje razlozi, ali da ne vjerujem u pozitivan epilog ne bih ni dolazio – rekao je Dragićević za ARENU.