Dragan Adžić: Ovo je najljepša sezona u mom životu

0
721

Budućnost je večeras u Budimpešti, u finalnom meču završnog turnira Lige šampiona, savladala Larvik 26:22 (14:8) i drugi put u klupskoj istoriji osvojila šampionski trofej.

 ‘’Larvik je pokazao da je odlična ekipa, to što je uradio do sada treba cijeniti. Da ne spremamo tako protivnike bili bi tipični kao u Crnoj Gori, uspješni na priču. Radimo pa smo uspješni i na djelima. Razlika od devet golova sredinom drugog poluvremena nije pravi odnos snaga na terenu, nego naš veći fokus, želja i vjera. Naše herojine to su iznijele i realno je ono na kraju. Uvijek je teže sa larvikom, nego sa Vardarom, jer balkanske ekipe ako se poremete one su otišle u aut. To se Larviku ne dešava, uvijek je u igri do posljednjeg minuta. To su i pokazale, ali imamo mi recept za njih’’, kazao je trener Dragan Adžić.

 ‘’Vjerujem da ćemo raditi još, pobjednička želja i motiv neće pasti i naredne sezone, da nastavimo da radimo i ostanemo neporaženi do narednog finalnog turnira. Ovo je najljepša sezona u mom životu , prijaju mi velike pobjede. Nasatavićemo  da radimo kako bi i naredne sezone na najljepši način predstavljali klub i Crnu Goru. Ponosan sam na djevojke, na ono što su uradile.’’

Adžić se zhvalio i Klari Voltering, i poručio da je ona veliki čovjek i šampion.

Sportski direktor Bojana Popović kazala je da su sve đevojke pokazale da su stasale i da imaju veliki kvalitet.

‘’Tokom cijele sezone pokazala su da imaju kvalitet, ali su na finalnim turniru to podigle na nivo koji je dovoljan da se Vardar i Larvik ubjedljivo dobiju. Rezultat u finalu nije realan, trebala je da bude ubjedljivija pobjeda. Imali smo dva velika dana, sve su dale svoj maksimumi imale svoje uloge. Sve su to odradili na pravi način i pehar se vratio kući. Ova ekipa može da uradi ono što sam napravila sa Slagesleom. Kostur ekipe je ostao, Voltering ide, ali će Žderić u toku naredne sezone ići samo uzlaznom putanjom. Ima kvalitet. Žao mi je što Voltering ide, ali sam srećna što ide sa trofejom i nagradom MVP. To je vrhunska osoba koja je dala sve našem klubu”, poručila je Bojana.

 

 

Portal Analitika