Dame danas počinju borbu za titulu

0
386

Nakon uzbudljive završnice Kupa Crne Gore i trijumfa Galeba, odbojkašice danas počinju bitku za titulu, a akteri su isti kao na finalnom turniru Kupa.

U polufinalu plej-ofa, do dvije pobjede, sastaće se Luka Bar i Morača, odnosno Rudar i Galeb.

“Ostaje žal za trofejom Kupa koji smo ispustile u finalu. Naša igra nije bila na zavidnom nivou, i to je protivnička ekipa iskoristila. Ali moramo ići dalje, skoncentrisati se na polufinalni meč sa Moračom. Ulazimo u meč kao favoriti, tu je naša šansa da dobijemo na samopouzdanju i adekvatno se pripremimo za finalnu seriju”, izjavila je kapitenka Luke Bar, Danijela Barjaktarović.

“Kao što smo i pred Kup kazali, mi smo ispunili plan za ovu godinu. Zadovoljstvo nam je igrati u polufinalu sa višestrukim šampionom. Luka Bar je izraziti favorit, kako u ovoj seriji tako i za osvajanje prvenstva. Lako su nas pobijedili prije dvadesetak dana u prvenstvenom meču. Idemo u Bar da igramo dobro i osvojimo makar set”, izjavio je trener Morače, Predrag Đonović.

Prvi meč u Baru počinje u 19 sati, duel u Pljevljima pola sata kasnije…

“Dočekujemo kvalitetnu ekipu Galeba, aktuelnog osvajača Kupa. Nadamo se da će nam domaćin teren biti prednost u ovom meču. Ova polufinalna utakmica nam je izuzetno značajna, jer još nismo ispunili zacrtani cilj”, izjavila je Nataša Marković, trener ekipe Rudara.

“Očekuje nas još jedna teška utakmica, igramo protiv jedine ekipe koju nismo uspjeli da pobijedimo ove sezone. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, održati nivo prikazane igre iz Kupa i na kraju uspijemo slaviti”, izjavio je trener Galeba Poliklinike Hipokrat, Nikola Masoničić.

Prenos utakmica možete pratiti na portalu www.mnesport.me