Đalović: Nema panike, biće golova, idemo u Evropu

0
431
Foto: OFK Titograd

Fudbaleri OFK Titograda nisu počeli sezonu u skladu sa ambicijama i ciljevima, naprotiv. U četiri odigrana kola, momci iz Podgorice, koji žele da ponovo izbore plasman u Evropu osvojili su samo dva boda.

Ono što brine navijače ekipe koju od ljetos vodi Dragoljub Đuretić je to što popularni “romantičari” iz Podgorice u duelima sa Sutjeskom, Rudarom, Podgoricom i Iskrom nisu uspjeli da postignu ni jedan gol.

“Problem je realizacija. Nismo počeli šampionat onako kako smo očekivali, ali je dobro što je tek početak sezone. Moramo da ostanemo stabilni, da zadržimo pozitivnu energiju i vjeru u sopstvene mogućnosti. Na terenu delujemo dobro, ali nema golova. Uvjeren sam da će i oni doći jako brzo. Uvijek polazim od sebe, pored toga ja sam napadač, u opisu radnog mjesta mi je da postižem golove. Sada je najvažnije da nastavimo sa radom, a zajedno sa saigračima ću se pobrinuti da prekinemo golgeterski post, a samim tim će i rezultati, kao i bodovni saldo biti daleko bolji”, naglasio je za Sport Klub iskusni Radomir Đalović i nastavio:

“U narednom kolu igramo protiv Koma. Biće to duel u kojem se pobjeda i prekid pomenutog posta postavlja kao imperativ. Uvjeren sam da će tako i biti. Pobjedom bi započeli seriju koja će OFK Titograd lansirati tamo gde mu je i mjesto u sam vrh tabele, u borbu za ponovni plasman u Evropu. Slažem se sa stavom da su Sutjeska i Budućnost glavni favoriti za osvajanje trofeja u Crnoj Gori, ali slagao bih kada bih rekao da se ne nadam da OFK Titograd može da parira, na papiru najboljim klubovima u Crnoj Gori”.

Naredno kolo šampionata Crne Gore igra se 24. avgusta, a snage će odmjeriti: Budućnost – Zeta, Grbalj – OFK Petrovac, Iskra – Rudar, Sutjeska – Podgorica, OFK Titograd – Kom.

Tabela: Budućnost 12, Sutjeska (-1) 7, Iskra (-1) 7, Kom, Grbalj, Zeta 5, Podgorica, Rudar 3, OFK Titograd 2, OFK Petrovac 1.