Crna Gora ubjedljiva protiv Mađarske

0
712
Foto: wpolo.me

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore U15, sastavljena uglavnom od igrača 2004. godište koje naredne godine očekuje Evropsko prvenstvo, savladala je u četvrtom kolu memorijalnog turnira “Darko Čukić” u Beogradu selekciju Mađarske 13:6 (2:1, 5:0, 3:2, 3:3).

Naša selekcija na startu je bila bolja od Singapura 18:2, u drugom je poražena od Rumunije 15:14, dok je u trećem kolu savladala Grčku 6:5.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Ivanović sa četiri gola, po dva su postigli Vukićević, Mršić i Rajhel, a po jedan Baštrica, Gopčević i Vujošević.

U subotu igraćemo sa Gruzijom od 9:50h i Njemačkom od 17:30h. U grupi B su Australija, Holandija, Malta, Slovačka, Srbija, SAD.

Sastav Crne Gore: Ilija Radović, Jakov Bulajić, Neđo Baštrica, Nikola Ivanović, Nemanja Moračanin, Petar Vujošević, Vasilije Radović, Pavle Kankaraš, Vladan Vukićević, Miloš Vukšić, Mlađan Gopčević, Josip Rajhel, Mlađan Janović, Marko Bošković, Marko Mršić.

Pored trenera Veljka Uskokovića, u stručnom štabu su još pomoćnici Marko Franeta i Aleksandar Aleksić, doktor Đorđe Klajn i sudija Veselin Mišković.