Čović: I dalje pokušavamo da otkrijemo šta se desilo Bjelici

0
1984
Foto: MN Press

Predsjednik Crvene Zvezde Nebojša Čović izuzetno je nezadovoljan dočekom u “Morači” tokom mečeva finalne serije plej ofa.

Gostujući u emisiji “U obruču” na TV Arenasport Čović kaže da nije zadovoljan prijemom u Podgorici, jer se Zvezda potrudila da dočeka Podgoričane na visokom nivou.

“Ono što me je iznenadilo u Podgorici je takav neprijateljski ambijent. Čuo sam da je publika birana na osnovu sezonskih i nekih drugih članskih karata. Ne znam kako bi bili primljeni u Prištini, ali čast košarkašima i pojedinim članovima stručnog štaba Budućnosti , ambijent u Morači je bio potpuno neprijateljski.”, kazao je Čović.

On je ponovio da su sudije bile pod pritiskom, da sumnja kako je u poluvremenu mečeva došlo do posjete sudijskih prostorija ne navodeći od koga. Novitet je to što je pričao i o Milku Bjelici.

“Milko Bjelica je naš najskuplji igrač ove sezone i koštao je 400 hiljada eura tu nema što da se krije. Mi još uvijek pokušavamo da otkrijemo šta se desilo sa Bjelicom. Kojim medijom, zvukom ili ultrazvukom, kojom radnjom nadzemnom ili podzemnom je ušao u situaciju u koju je ušao.”, kazao je Čović, aludirajući na skroman učinak crnogorskog košarkaša u finalu.

On je najavio da će se svim sredstvima boriti za Evroligu.

Čović je otkrio da se nijednom tokom finalne serije nije nakon mečeva vidio sa Draganom Bokanom. Takođe je negirao da je Voli bio sponzor Zvezde ili da je pomagao novčano, već su na osnovu kolegijalnosti i dobrih odnosa išli natpisi na reklamama u Pioniru.