Ćetković za Meridianbet: “Ajkule” maksimalno oprezno od samog starta

0
292
Foto: VK Budva

Crna Gora se protiv Srbije predstavila u jako dobrom izdanju. Da nije bilo pada u četvrtom dijelu, naša nacionalna selekcija je lako mogla i do punog učinka.

Vladovi momci danas sa početkom od 12:10 časova igraju sa Grčkom, a Meridian je na pobjedu naših ajkula spremio kvotu 2.15. Da vjerujemo u takav ishod govore nam i riječi Petra Ćetkovića, kapitena VK Budva:

– Svakako da nas očekuje zanimljiva utakmica, duel dvije odlične ekipe. Grčka je izuzetno dobra ekipa pokrivena na svim pozicijama. Mislim da će odlučivati nijanse, ko bude bolje ušao u meč i ko se bolje prilagodi novim pravilima ima veće šanse da uzme 3 boda nadajmo se da će u ovom slučaju to biti naša reprezentacija.

Na Meridianovo pitanje da nam kaže domete naše reprezentacije Ćetković je odgovorio:

– Crna Gora nakon neriješenog rezultata u prvom kolu gdje smo trebali da pobjedimo ali kao da smo od starta igrali u grču, očekujem njihovu reakciju i mislim da mogu da odu do medalje i olimpijske vize na ovom svjetskom prvenstvu – zaključio je kapiten VK Budve Petar Ćetković sjajni momak pred kojim je svijetla vaterpolo budućnost.

Meridian je za ovaj reprezentativni meč ponudio raznovrsnu ponudu iz koje izdvajamo da Janović i drugovi postižu više od 9.5 golova, pobjeda ajkula u prvoj četvrtini se kotira kvotom 2.35 dok ukoliko ocekuje tvrdu utakmicu sa ishodom manjim od 18.5 golova dobit će te kvotu 2.20.

Samo u Meridianu ispratite crnogorske “ajkule” jer Vas u Meridianu očekuje ekstra ponuda sa još boljim kvotama