BULATOVIĆ: Poslije Kupa, želimo da osvojimo i prvenstvo Rusije!

0
379

Srednji bek crnogorske reprezentacije i članica Rostova, Anđela Bulatović, u društvu sa klupskom koleginicom Sonjom Barjaktarović, okitila se prvim torfejem u debitantskoj sezoni za ruski tim, osvojivši Kup.  U izjavi za Portal Analitika, Anđela ističe da se neće zaustaviti na tome, jer priželjkuju i osvajanje nacionalnog prvenstva.

Rostov je pred svojim navijačima, u finalnom meču završnog turnira, savladao Ladu Toljati 25:22 (12:12) i šesti put u klupskoj istoriji osvojio nacionalni Kup.

Bulatović za Portal Analitika napominje da je Rostov igrački i iskustveno mnogo bolja ekipa od Lade, što je na kraju i presudilo da osvoje trofej.

Bila je jako teška i neizvjesna utakmica do samog kraja. Ali, mislim da smo igrački i iskustveno mnogo bolja ekipa od Lade i da je to na kraju presudilo da osvojimo trofej, koji je jako cijenjen u Rusiji – kazala je Bulatović.

Ona je dodala da se tu ne završavaju njihove ambicije, jer će fokus biti na osvajanju prvenstva Rusije, tog važnog trofeja koji im izmiče posljednju deceniju.

– Vjerovali smo u sebe i svoj kvalitet i to se vratilo na najljepši mogući način. Ali, tu nije kraj. Želja nam je da osvojimo prvenstvo Rusije, koje Rostov nije osvojio u posljednjih deset godina. Imamo velike šanse i nadamo se da će se to i ostvariti – zaključila je Bulatović.

 

 

 

 

Analitika/A.P.