Budućnost želi novu pobjedu, Lovćen da ostane neporažen

0
401
Foto: FK Budućnost

Budućnost i Lovćen večeras (19.00) će zatvoriti četvrto kolo u meču u kojem dva tima ulaze sa dijametralno suprotnim raspoloženjem.

Budućnost nakon poraza u gradskom derbiju priželjkuju reakciju, dok Lovćen nakon sjajnog starta sanjaju nastavak impresivnog niza…

,,Plavi su u prva dva kola pokazali odlike velikog tima, ali su prije samo četiri dana djelovali bezopasno, anemično… Stručni štab na čelu sa Zoranom Govedaricom nije imao mnogo vremena za analize, ali Budućnost pred ,,varvarima želi povratak u pobjednički ritam.

“Nijesmo zaslužili da izgubimo, mada iskren da budem, ni da dobijemo taj susret protiv OFK Titograd. Mislim da je neriješen rezultat bio realan. Međutim, ne treba da žalimo, već da se okrenemo sljedećim utakmicama. Imamo prostora za napredak i vjerujem da ćemo djelovati bolje protiv Lovćena”, kazao je povratnik Draško Božović.

Ofanzivac ,,plavih” pokazao je da će biti važan šraf u timu Zorana Govedarice, a interesantno je da će danas igrati protiv bivšeg kluba, kojem je upravo pod Goricom golom u finalu donio trofej Kupa.

“Nema emocija, jer ih osjećam samo prema Budućnosti. Sve ostalo je čist profesionalizam, iako sam u Lovćenu proveo lijepu godinu i imam divne uspomene na taj period”, dodao je Božović.

Bivši reprezentativac Crne Gore naglasio je da su se dobro pripremili za večerašnji meč u kojem ih ne čeka lak posao, jer je Lovćen oduševio i igrom i rezultatima na startu sezone.

“Poštujem ih i smatram da nijesu slučajni njihovi rezultati na startu sezone. Neće biti lako, to je sigurno, ali nadam se povoljnom ishodu”,  naglasio je Božović.

Budućnost je na papiru favorit ali će to morati da dokaže na večerašnjem meču protiv Lovćena koji je odlično započeo sezonu.