Budućnost pustila mladog fudbalera: Mihailo Perović raskinuo ugovor

0
1129
Foto: Fudbalski klub Budućnost

Nekadašnji mladi, omladinski i kadetski reprezentativac Crne Gore Mihailo Perović (22) raskinuo je ugovor sa liderom i dao se u potragu za novim klubom.

Podgoričani su tako pustili i trećeg mlađeg fudbalera u ovom prelaznom roku, jer su ekipu već napustili Dušan Bakić (20) i Bojan Roganović (19).

– Odlazim, jer nikako nisam mogao da nađem zajednički jezik sa trenerom Milinkovićem. Malo sam igrao jesenas, oni očigledno vjeruju nekim svojim igračima, iako vidim da im i oni otkazuju – kazao je Perović.

Budućnost je skoro sve dogovorila sa napadačem iz Bijelog Polja Miladinom Vujoševićem, koji je igrao u Slovačkoj drugoj ligi, ali je on nestao bez traga jutro kada je trebalo da odradi prvi trening. Podgoričani sada traže novu opciju.

Perović je stigao u Budućnost 2. jula 2018. i za sezonu i po u “plavom” dresu postigao je 16 golova, uključujući i tri u finalu Kupa protiv Lovćena maja prošle godine.

Prije Budućnosti igrao je za mađarski Ujpešt i Voždovac iz Srbije.

Žao mi je što neću biti u prilici da završim sezonu i osvojim titulu, ali se nadam da će moji doskorašnji saigrači dovršiti posao i radovati se na kraju. Sa ekipom Budućnosti me veže lijep period, igrao sam godinu i po, mislim da sam dao veliki doprinos osvajanju jedinog trofeja u tom periodu, Kupa, a i jesenas sam uspio da dam četiri gola, iako sam ulazio sa klupe – zaključio je Perović.