Budućnost i Zeta kreću u pohod na Evropu

0
168
Foto: FK Budućnost

Budućnost će večeras sa početkom od 17:30 u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv estonske Trans Narve.

Popularni “Varvari” su bili  zadovoljni nakon žrijeba, iako nemaju baš najbolja iskustva sa rivalima sa Baltika jer su prije tri ljeta eliminisani od letonske Jurmale.

U svakom slučaju, ljubiteljima fudbala u Crnoj Gori jasno je da će sve osim prolaska vicešampiona države u naredno kolo biti veliki neuspjeh, Meridian je na pobjedu Budućnosti u ovom meču spremio kvotu 1.50. Atmosfera među igračima je dobra i pozitivna što nam daje za pravo da prognoziramo prelaz iz 2-2 sa kvotom 2.33. Ukoliko očekujete u šta i mi vjerujemo da Budućnost postiže pogodak u prvom i drugom poluvremenu (1+1) Meridan je pripremio kvotu 2.53. GG3+ na ovom meču je 2.92. Sem ovoga možete se kladiti i na rezultate Meridan je za tu priliku prognozirao rezultat 0:3 sa kvotom 10. U slučaju da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u šta nema sumnje, Budućnost bi čekali dueli sa ukrajinskom Zarjom, koja je ne tako davno igrala grupnu fazu Lige Evrope.

Još jedan crnogorski predstavnik je spreman da večeras pokaže svoje sposobnosti. Fudbaleri Zete od 20.30h izlaze na teren da se suprostave mađarskom vicešampionu, ekipi Mol Vidi.

Popularni “vukovi” iz Golubovaca su od 2006. godine skoro redovni učesnik evropskih kupova s tim što nikada nisu ušli u grupnu fazu. Meridian je za ovu priliku ponudio super extra kvotu na pobjedu Zete koja iznosi 5.50 a ni dupla šansa 1X nije zanemariva i plaćena je sa nevjerovatnih 2.21, dok Vam je kvota 3.85 ponuđena na opkladu da Zeta postiže dva gola na meču.  Za one prave i istinske ljubitelje Zete prelaz iz 1 u 1 sa kvotom 8.93 nameće se kao logična stvar.