Budućnost dovela najbolju mladu rukometašicu Crne Gore

0
283
Foto : RK Levalea 2010

Najbolja mlada crnogorska rukometašica, petnaestogodišnja Nikšićanka Andrijana Popović, pojačala je podgoričku Budućnost prenosi “Onogošt.me”.
Doskorašnja rukometašica nikšićke Levalee 2010, u kojoj je naučila prve rukometne korake i brusila svoj talenat, igraće za kadetski tim Budućnosti – igračice rođene 2000. i godine mlađe. Najbolji strijelac Prve ženske lige u minuloj sezoni sa 77 postignutih golova, prelazi u redove evropskog rukometnog giganta koji mnogo ulaže u podmladak, a Popović je, kao jedna od najperspektivnijih igračica Evrope na poziciji lijevog beka odavno bila pik Budućnosti.
„Prije svega za mene ovo znači veliki korak naprijed ,volja za još većim radom. U novom klubu očekujem dobru saradnju sa trenerima i dobar i kolegijalan odnos sa saigračicama“ kaže Andrijana za portal Onogošt.
Kadetska selekcija Budućnosti mahom čini i kostur reprezentacije koja je nedavno učestvovala na EP u Slovačkoj. Kaže da je zadovoljna učinkom na šampionatiu.
„Sve u svemu uvijek to može bolje. Uspjeli smo se plasirati na Svjetsko prvenstvo i to je za nas veliki napredak. Nakon završenog EP osjetile smo jačinu drugih ekipa tako da moramo raditi jos više da bi postigle svoj željeni cilj na SP“, zaključuje ona.