Brnović: Ne mogu da budem zadovoljan kad ekipa ne daje golove

0
702
Foto - CdM

Večeras je na stadionu “Pod Goricom” odigrana prva polufinalna utakmica Kupa Crne Gore između Budućnosti i Sutjeske koja je završena bez golova.

Trener domaćih Branko Brnović nakon utakmice istakao je da nije zadovoljan zbog činjenice da Budućnost nije postigla gol iako je u prvom poluvremenu Budućnost imala nekoliko solidnih situacija.

Brnović se nadovezao i na rani žuti karton Mirkovića koji će zbog toga propustiti revanš u Nikšiću.

“Nikad ne pričam o tome, ali sad moram da kažem – ne mogu da shvatim da Mirković već u 3. minutu dobija žuti karton i sada ne može da igra u Nikšiću. Prvo, nije start bio za žuti karton, a sve i da jeste – tu je opomena, pa sljedeći start karton”, rekao je Brnović.

Trener Podgoričana izjavio je i da su neki igrači odigrali utakmicu pod injekcijama.

“Vidjelo se da nam nedostaje Mijić, a imali smo i tri rovita igrača – Božović i Stoiljković su igrali pod injekcijama, Krkotić je takođe u lošem stanju, tako da je i ovo dobar rezultat, s obziram na stanje u kakvom smo bili”.

Nikola Rakojević, trener Sutjeske ukratko je prokomentarisao utakmicu.

“Biće nam puno teže u revanšu. Možda je moglo da bude puno drugačije, ali šta je tu je – moramo biti puno oprezniji, jer ovo je Kup, tu favorita nema, a neće ga biti u revanšu. To što imamo, mi koristimo, nadam se da ćemo izdržati do kraja”, zaključio je Rakojević.

Revanš utakmica u Nikšiću odigraće se 1. maja.