Brnović: Nama je ostalo da se zamislimo šta i kako dalje

0
381

Budućnost je vezala peti meč bez pobjede u prvenstvu, pala je na 4. mjesto, a za vodećom Sutjeskom zaostaje pet bodova.

Kriza podgoričkog kluba nastavljena je i u Pljevljima, gdje gostima nije pomogli ni rano vođstvo – Rudar je u drugom poluvremenu bio bolji tim i zasluženo stigao do preokreta (2:1).

“Sve što mogu da kažem jesu čestitike Rudaru na pobjedi. Jedan kiks golmana Mijatovića je poremetio cijelu utakmicu. Nama je ostalo da se zamislimo šta dalje i kako dalje, jer ne može da se desi Budućnosti da prvo poluvrijeme odigra dobro, onako kako treba, a da drugo počne onako kako ne treba – prepustili smo Rudaru da on igra, umjesto mi da igramo, da uhvatimo ih na kontru i riješimo utakmicu. Ušla je nervoza u nas, primili smo gol iz kiksa i poslije je sve bilo na njihovoj strani, igrali su drugi dio drugog poluvremena bolje od nas i zaslužili su pobjedu”, kazao je trener Budućnosti Branko Brnović za TV Arenasport.

Već u srijedu, njegova ekipa ima šansu da u velikom derbiju protiv Sutjeske smanji zaostatak. On, međutim, može i da se poveća…

“Trebala su nam ova tri boda da bismo ušli u seriju, ispostavilo se da nismo uzeli ni jedan, a ne tri. Čeka nas teška utakmica, ali moramo da probamo pobijedimo da razlika ne bi bila još veća nego što je sada od pet bodova, i da se na proljeće spremamo da se borimo za titulu”, dodao je Brnović.