Božović odabrao najbolje juniore za Budvu

0
793

juniori rukometNovi selektor juniorske reprezentacije Crne Gore Brano Božović saopštio je spisak igrača koji će se početkom sledeće nedjelje okupiti u Budvi, gdje će odraditi sedmodnevne pripreme i ujedno odigrati dva kontrolna meča sa seniorskom reprezentacijom, koja će se takođe u našoj prijestonici turizma pripremati za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

 

Onaj ko malo bolje poznaje prilike u našem rukometu zna da je ova generacija igrača – rođenih 1994.godine i te kako talentovana, a u istoj prednjače Borozan, Borilović, Božović, Čavor i Krivokapić.

 

Juniore u aprilu 2014. godine očekuje kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo. Kvalifikacije će biti odigrane u Španiji, a u našoj grupi, pored domaćina učestvuju još Norveška i Gruzija.

 

Na spisku se nalaze Vuko Borilović, Dušan Cicmil, Vukašin Lipovina, Miloš RAkočević, Filip Krivokapić, Vuko Borozan, Gordan Ćorović, Mijat Peruničić, Miloš Božović, Petar Petričević, Stefan Čavor, Antonije Turković, Andrija Krivokapić, Nemanja Vuković, Sava RAžnatović, Admir Pelidija i Mile Ćuzović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handballme.me