Boškan: Daćemo sve od sebe da u Meksiku ostvarimo dobar rezultat (VIDEO)

0
637

Njemačka neće protiv Crne Gore na otvaranju Svjetske lige igrati u najjačem sastavu, ali selector Slobodan Boškan upozorava da ta činjenica uopšte ne umanjuje njihov kvalitet. 

Vjerujem da će svi reprezentativci Njemačke biti motivisani samim tim što su dobili priliku da igraju na ovom takmičenju. Uprkos tome što smo prošle godine napravili dobar rezultat nama je Svjetska liga izuzetno važno i teško takmičenje i vrlo bi pogrešno bilo potcijeniti reprezentaciju Njemačke iz više razloga. Prvo, zato što nam je ovo prvi meč, drugo, zato što je to Njemačka i oni će se boriti do kraja kao da su došli u najjačem sastavu i mi prosto ne možemo sebi priuštiti taj luksuz da se prema nekoj reprezentaciji ponesemo potcjenjivački” , izjavio je Boškan.

Crnogorski selektor naglasio je i da je tačno da su igrači već naviknuti na sistem tri meča u tri dana i da su se tako i pripremali. Mečevi u Meksiku igraju se u ranim jutarnjim satima po našem vremenu što će natjerati ljubitelje odbojke u našoj zemlji da se takođe priviknu na malo drugačiji ritam.

Meni je prosto drago da smo u protekle tri godine malo probudili odbojkašku javnost u Crnoj Gori, i to ne slučajno jer su za nama rezultati koje smo ostvarili na svim takmičenjima na kojima smo učestvovali. Znam da neće biti lako ljubiteljima odbojke u Crnoj Gori da se bude tako rano ali ja se nadam da se neće razočarati jer ćemo se potruditi da damo sve od sebe i ostvarimo dobar rezultat na ovom prvom turniru. Manje više svi igrači su zdravi a i ako negdje ima manjih problema, sve to pada u drugi plan kada krene utakmica”, zaključio je Boškan.

 

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url