Bogdanović: Sramotan napad na navijače Crne Gore

0
587

kosarka_navijaciGradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović smatra da je napad na grupu njegovih sugrađana koji su se prije dvije večeri vraćali sa fudbalskog susreta reprezentacija Crne Gore i Moldavije, nedopustiv incident za čitavo crnogorsko društvo.

 

“Posebno zabrinjava činjenica da su u ovom nasilnom činu, koji zaslužuje najdublju osudu, naši mladi sugrađani napadnuti zbog toga što su sa obilježjima svoje države navijali za reprezentaciju Crne Gore.
Stoga, u ime Prijestonice Cetinje, osuđujem napad i iskazujem uvjerenje da će nadležni organi pravovremeno i do kraja rasvijetliti cjelokupan slučaj, a da će vinovnici incidenta biti adekvatno sankcionisani”, navodi se, između ostalog, u reakciji gradonačelnika Bogdanovića.

 

Sedmorica muškaraca sa Cetinja napadnuti su u utorak veče na izlazu iz Podgorice, dok su se vraćali sa fudbalske utakmice Crna Gora – Moldavija.

 

Grupa Podgoričana, kako tvrde, dva puta ih je napala u roku od dva sata, kada su trojica od njih povrijeđena, a demolirana su im i tri automobila.

 

 

Vijesti