Boban Krušić u petak protiv Marjanovića

0
569
Crnogorski kik bokser Boban Krušić boriće se u petak u Sarajevu protiv Denisa Marjanovića iz Bosne i Hercegovine, na borilačkoj manifestaciji Fajnal fajt čempionšip /Final fight championship-FFC 7/.

Turniru FFC 7 održava se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine u velikoj sali Skenderije.

Boban Krušić važi za jednog od najvećih talenata a samim tim i najveću nadu K1 sporta u Crnoj Gori. Poslije dvije godine uzastopnih mečeva ovaj poziv ne čudi – prija ali svakako i obavezuje da se Boban pokaže u najboljem mogućem svijetlu kao jedini Crnogorac ikad pozvan na ovom turniru.

O promoterskoj kući (FFC-u) ne treba posebno trošiti riječi, već samo napomenuti da je jedna od najvećih promoterskih kuća u Evropi, čije događaje prate najveće televizijske kuće u regionu a od sada su viđeni i na svim kontinentima putem satelita, prenosi portal Cafe del Montenegro.

Boban Krušić je odnedavno dio kik-boks elite u ovom dijelu Evrope. Nakon izuzetnog meča na FFC 14 protiv iskusnog i sigurno najboljeg k1 borca iz Slovenije Mirana Fabjana, poražen je, ali je prema izvještajima specijalizovanih regionalnih medija, skrenuo pažnju cijele Evrope kao nova nada i jedan od najsrčanijih boraca, koji se pojavio u posljednje vrijeme.

Njegov protivnik u predstojećem meču biće znatno iskusniji borac koji će se boriti na domaćem terenu – Denis Marjanović.