Bitka za titulu i dalje traje

0
390
Foto: ABA liga

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde večeras u Morači igraju četvti meč finalne serije ABA lige, u kojem domaćin mora da pobijedi, a gost ima drugu meč loptu za titulu i povratak u Evroligu.

Košarkaši Budućnosti bili su u konopcima. Prijetio je nokaut posle dvije runde. Međutim, u trećoj su „plavi“ uspjeli da podignu glavu, uzvrate udarac i vrate se u meč. Noris Kol i drugovi smanjili su rezultat u finalnoj seriji na 1-2. Izvjesno je da puleni Jasmina Repeše mnogo lakše dišu i da sa mnogo više samopouzdanja čekaju meč broj četiri. Ako Budućnost na krilima svojih varvara ponovi meč i igru a za takav ishod Meridian je pripremio kvotu 1.66 , gledaćemo petu odlučujuću utakmicu u Beogradu. U tom slučaju, obje ekipe će borbu nastaviti bez garda, a ko će na kraju ostati na nogama, nemoguće je procijeniti .

Meridian je i ovog puta pripremio pravi košarkaški specijal iz kojeg izdvajamo da će Noris Kol biti najbolji strijelci na meču ili da će najbolji asistent u istoriji ABA lige i večeras dominirati.

Pored fenomenalnih kvota možeš da uzmeš i bonus. Sve što je potrebno je da uplati depoziti i odigraš večerašnji meč, saznaj više na linku