Bakočević: Stoimenovu sam pružio ruku pa posle možemo opet da se prozivamo (VIDEO)

0
1381
Foto: Ahilej Borilačka Akademija

Na Megdanu smo dobili dugo očekivanu borbu Vasa Bakočevića protiv Živka Stoimenova. Slavio je crnogorski MMA borac u tom meču jer se protivnik povukao nakon dvije runde što Bakočević ne smatra za častan potez. 

Vaso Bakočević je poznat kao momak bez dlake na jeziku. Uvijek priča ono što želi, bez obzira da li se to nekome sviđa, pa je zbog toga i stekao obožavatelje. Jedan je od najpopularnijih boraca u regionu i ima svoju armiju fanova.

Da bi potkačio Marka Janičića, Radakovićevog protivnika sa Megdana, otkrio nam je i da je njegov idol. Siguran je da Janičić u svojoj sobi drži poster na kom je Vaso Bakočević! Ali, mnoge Janičićeve poteze ne može da opravda. Prije svega prozivanje sa Radakovićem nakon meča u Novom Sadu.

Vaso je slavio na Megdanu a dodatan pritisak pred meč mu je bio poziv Belatora. Druga najjača organizacija na svijetu mu je već pripremila i događaj, protivnika i uslove pod kojima će se boriti. Zato je dao svoj maksimum protiv Živka a očekujemo ga na većoj pozornici.

Tokom borbe u Novom Sadu je odmah slomio ruku tj. kosti u šaci i prstima ali pomisli o predaji nije bilo. Na kraju je meč predao Živko i to bez razloga, po mišljenju Bakočevića. On se požalio na bol u nozi koji ga muči od ranije ali tokom prve dvije runde taj problem nije bio uočljiv.

Jedan od najzanimljivijih MMA boraca nam je otkrio kakve je igrice igrao sa Stoimenovim, šta pije Emilbekov ali i još neke detalje. Meč koji je održan na Meridian Megdanu je opravdao povjerenje publike a možda je zaradio i ugovor u Belatoru za Vasa Bakočevića!