Bakočević: Mnogo bolji, mnogo luđi od Brazilca… (VIDEO)

0
472
Foto: Jelena Calasan

U petak, 15. marta, u Novom Sadu je održano četvrto po redu profesionalno MMA i K1 takmičenje “Megdan odabranih” na kojem smo mogli da uživamo u čak 11 borbi, uključujući i onu najzanimljiviju između Vasa Bakočevića i poznatog brazilskog UFC takmičara, Hermesa France.

Najpoznatiji MMA borac na našim prostorima u potpunosti je opravdao ulogu favorita pošto je Brazilca savladao već u prvoj rundi. Bakočević je već na startu iznenadio Francu koji se odmah našao u problemima, a duel je odlučio ground n’ pound, nakon čega je arbitar prekinuo borbu.

 “Čujem ljude kako kažu da je bilo očekivano laka (pobjeda). Ja nisam baš imao to u svojoj glavi, ipak se ovaj lik tukao sa svima, svuda po svijetu. Znao sam da se neće uplašiti, ali isto tako i da sam mnogo brži, mnogo bolji, mnogo luđi i mnogo iskusniji”, rekao je Bakočević za Meridianbet odmah po završetku borbe.

Crnogorski borac je praktično rutinski izašao na kraj sa čak 15 godina starijim kolegom, ali Vaso navodi da izgled njegovog tijela ponekad može da zavara protivnike.

“Kad se skinem i kad me pogledaš, djeluje kao da sam iz kafane izašao. Ali, dobro, to može da zavara protivnike, da pomisle kako nisam spreman, a ja, brale, pun gas! Mada, nije mi se svidjelo što su mi se pluća napunila za dva minuta, al’ dobro”, dodao je Bakočević.

Šta je sledeće za Bakočevića?

“Od ponedjeljka sam ponovo u teretani, dižem tegove za svoju dušu. Mislim da ću imati dva lagana meča, a onda ponovo Megdan. Ako bude Belator u Švedskoj ili negdje drugo, vrlo lako…”, otkrio je 29-godišnji Bakočević sledeće izazove u karijeri.

Da li je vrijeme za UFC?

“Ja se nadam. Pazi, što se mene tiče, meni odgovara u Belatoru, ali ovo mi je četvrta pobjeda u nizu, na posljednjih 12 mečeva – 11 pobjeda, jedini poraz od (Andreja) Koreškova…”, poručio je popularni “Psychopath”, a potom od fana dobio i crtež na poklon.