Andrea Klikovac: Budućnost nije zadovoljila finansijske kriterijume

0
1282
Foto: Rasmus/TERKELSEN-MEDIER.DK

Andrea Klikovac kaže da je kod kuće, u “Morači, najljepše igrati. To što je u dresu Vardara ne može i neće uticati na kompletan utisak.

Srećna je što će Budućnost i Vardar u subotu odigrati utakmicu bez tenzija i rezultatskog značaja. Oba tima izborila su plasman u četvrtfinale. Vardar će sa prve pozicije iz Grupe 2 na megdan najboljoj četvrtoj ekipi Grupe 1. Budućnost sigurna sa četvrtog mjesta čeka šampiona Evrope Đer.

“Upoznati ste sa situacijom u Vardaru, koji igra posljednju sezonu sa ovako jakim timom. Upravo i zbog toga imamo veći motiv da osvojimo trofej”, istakla je crnogorska reprezentativka za Arenu.

Andrea nije željela da se bavi prognozama za subotu.

“Budućnost nije na istom nivou po kvalitetu ranijih sezona, ali znamo da mlade djevojke odlično igraju kod kuće. Riječ je o perspektivnoj ekipi koja će sigurno za koju godinu biti konkurentna za osvajanje Lige šampiona.”

Uspjehom “plavih” nije iznenađena.

“Iskreno, očekivala sam plasman Budućnosti među osam. Draže mi je što su to uradili prije naše utakmice. Jer u meču bez tenzija i moranja navijači će, sigurna sam, najviše uživati.” 

Kakva je osjećaj igrati u “Morači”?

“Prelijep, kakav može da bude kada dođeš kući. Istina, u drugom dresu, ali je i lijepo igrati, da tako kažem, pred svojom publikom. ”

Ljevoruka igračica na kraju sezone odlazi iz Vardara. Ima više opcija.

“Iskreno, sve je konkretno i ništa nije konkretno. Ima ponuda iz Mađarske i Rumunije, brzo ću donijeti odluku, kako bi, što se tiče ovoga dijela, bila mirnija i uživala u Skoplju još nekoliko mjeseci.”

Da li je bilo ponuda iz Budućnosti?

“Jeste, naravno, predsjednik Bošković je zvao mene i Joku.”

I?

“Nije to baš nešto što je moglo, bar za sada, da zadovolji finansijske kriterijume.

Samo finansijske?

“Naravno, samo finansijske. Iskreno, ko ne bi volio da se vrati kući, to je, svakako naša velika želja”, rekla je Andrea Klikovac.