Anđela Bulatović: Zaželjela sam se reprezentacije!

0
846

Novi selektor Per Johanson je sve pomalo iznenadio, pa je na spisak za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo vratio i Anđelu Bulatović.

Rukometašicu mađarskog Erda pitali smo šta je bilo odlučujuće da se, ipak, vrati najvoljenijem dresu…

“Moj plan prije Rija bio je da dok god sam aktivna igram za reprezentaciju. Izdešavale su se stvari koje sada nisu ni bitne, ali ono što je sigurno jeste da sam se zaželjela reprezentativnog dresa i da jedva čekam EHF nedjelju da se okupimo i da osjetim onu pozitivnu energiju koja nas je uvijek krasila”, rekla je Anđela za Dnevne novine.

A da li zbog svega što se izdešavalo naša rukometašica nekome nešto zamjera?

Ne, ne zamjeram nikome. Vjerujem da se sve stvari dešavaju sa razlogom. Ono što je najbitnije je da ću sada biti tu i dati sve od sebe zajedno sa cijelim timom da ostvarimo dvije jako bitne pobjede” dodala je Anđela.

Anđela Bulatović je nedavno izjavila i da razmišlja o kraju igračke karijere na kraju ove sezone da li povratak u reprezentaciju znači da ćemo “desetku” Crne Gore i u narednim godinama gledati na terenu?

“Najavila sam kraj karijere i to je nešto o čemu baš intenzivno razmišljam”, iskrena je Anđela. “Nekako poslije svih ovih godina mislim da je pravo vrijeme da se posvetim porodici. Ali nikad se ne zna. Vidjećemo šta će se dešavati do kraja sezone”.

Logično, Anđela se već čula sa novim selektorom…

“Naravno da sam se čula sa Johansonom. On je taj koji je napravio prvi korak i imao veliku želju da se vratim u reprezentaciju i pomognem u ovim kvalifikacijama”, objasnila je Bulatović.

Da li sve to znači i da švedski stručnjak na vas računa i za Olimpijske igre u Tokiju?

“Što se tiče njegovih planova u vezi sa mnom zavisi od toga da li ću još igrati ili ne. U svakom slučaju, detaljnije ćemo razgovarati o svemu kada se vidimo”.

Nije bila na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, ali je Anđela pratila mečeve naše selekcije…

“Pozitivno sam iznenađena sa svim što se dešavalo na Svjetskom prvenstvu. Od načina igre do energije. Iskreno, uživala sam gledajući svaku utakmicu. Bilo je vidno da curama prija promjena i Johansonov način rada. I srećna sam što mu je RSCG ukazao povjerenje produžetkom ugovora”, zaključila je Anđela Bulatović.