ADŽIĆ najavio ostanak Katarine Bulatović

0
3122

Dragan Adžić je kod prvog taj-mauta (sredina prvog poluvremena) napravio hokejšku izmjenu, šansu su do kraja, uz Katarinu Bulatović, dobile mlade.

     – Sve djevojke koje su igrale posljednju utakmicu za Budućnost su bile posebno prazne nakon poraza od Đera. Početak meča mi je rekao da ih je bolje sačuvati i pružiti šansu mladima, koje rastu i koje su budućnost Budućnosti.

I, šta su mlade pokazale?

– Sa njima sam, odnosno sa tim segmentom kompletno čitave sezone bio najzadovoljniji.

Iskusnije nijesu bile na očekivanom nivou?

– Apsolutno najveću zahvalnost imam prema djevojkama koje završavaju sa našim klubom. Toliko im je bilo teško… Dale su sebe klubu i dovele klub na visok nivo. U svakom slučaju, ovo je bila sezona prelaska u nešto novo i drugo. Bilo je turbulentno.

Žalite zbog:

– U suštini, najžalije mi je zbog grča koji je postojao u meču sa Đerom, zbog toga nijesmo pružili maksimum, koji bi nas doveo do boljeg osjećaja. To je nešto za najdublju analizu.

Hoće li mlade biti spremne za narednu sezonu?

– Zadovoljan sam kako smo uspjeli da ih sačuvamo, dovedemo do tačke da sam potpuno miran po pitanju sljedeće sezone – da li mogu da nose odgovornost LŠ i da grade nivo Budućnosti kakav je bio do sada. Sa ove dvije sezone upravo smo ih doveli do tog stadijuma.

Katarina Bulatović i od naredne sezone nosiće dres Budućnosti. Adžić je nakon meča kazao da za narednu sezonu Đurđinu Malović neće naglo pustiti u vatru, već da će da raste uz Kaću i najavio ostanak desnog beka.