Obradović vjeruje da rivalitet između Srbije i Crne Gore mora da postoji

Ognjen
Piše: Ognjen 559 pregleda Dodaj komentar

Ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i Srbije odigrale su dva prijateljska meča pred početak Svjetskog prvenstva.

Prvi duel dobile su lavice ubjedljivo, dok je u drugom reprezentacija Srbije bila bolja 31:26. Selektor Johanson je u drugom barskom susretu odmarao Radičević, Raičević i Rajčić, što je gost iskoristio.

“Juče smo odigrali slabije nego u ovom susretu, ali je vrlo važno da smo se sastali. Rivalstvo između Srbije i Crne Gore mora da postoji kako bi se povećavao kvalitet obije selekcije. Postoji mogućnost da se sastanemo i na SP pošto nam se grupe ukrštaju, ali se nadam da će to biti što kasnije. Crna Gora ima kvalitet da bude u gornjoj grupi selekcija, nadam se i Srbija.” – kazao je nakon susreta Ljubomir Obradović.

Naša selekcija sjutra putuje za Oldenburg, a u subotu će igrati prvi meč protiv Danske. Već na startu nas čeka veliki izazov, a Marina Rajčić vjeruje da ćemo biti spremni.

“Mislim da nas je malo stigao i umor u ovom drugom meču jer smo na kraju priprema. Bila su ovo značajna dva meča, pogledaćemo šta smo uradili dobro i koje su greške nam bile. Radićemo na tome da sve popravimo i vjerujem da ćemo poklopiti kockice za start šampionata.” – poručila je Marina Rajčić.

Pored Danske rivali našoj reprezentaciji biće Rusija, Brazil, Japan i Tunis.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar