BOŽOVIĆ: Zvezda nema para ni za kafu

Ognjen
Piše: Ognjen 741 pregleda Dodaj komentar
Foto: FK Crvena zvezda
Grof Božović nastavlja da dominira i to ne samo rezultatima sa Crvenom Zvezdom već i izjavama.

Crveno-bijeli odavno nijesu igrali bolje i imaju ogromnu prednost u odnosu na Partizan u šampionatu Srbije. Ipak situacija u klubu je očajna.

Juče sam tražio kafu kad sam došao na trening, rekli su da je nema i da nemaju novac da je kupe. Zaista, ovako veliki klub nema pare ni za kafu… Čudno, baš čudno. Stranci teško podnose sve ovo. Teško je objasniti situaciju nekome ko je došao ovdje i potpisao ugovor. Posebno jer dolaze iz zemalja koje su uređene i gdje je rijetkost da plata malo zakasni, a kamoli da je ne dobijaju. Dobri su momci, i oni se prilagođavaju situaciji”, kazao je Božović i dodao: “Ja sam radio preko i zarađivao veliku lovu, ali nijesam bio srećan. Ovdje sam srećan

Crnogorski stručnjak kaže da će njegovi igrači sigurno pobjeđivati u ovoj polusezoni, ali ako se nešto ne promijeni nije siguran što će se dešavati nakon toga.

Veoma sam ljut. Poslije ovakvih rezultata bi neko morao ozbiljnije da se pozabavi pitanjem Crvene zvezde. Kad sam dolazio, obećali su mi da če biti sve u redu. U upravi su svi u odlasku, nemamo sa kim da razgovaramo. Razgovaramo samo između sebe. Ma može da dođe da pomogne i Marsovac, samo da se nešto desi”, objašnjava Božović uz predlog da se nađe novac ili da klub propadne i krene od nule kao Rendžers.

Zvezda u narednom kolu prve lige Srbije dočekati OFK Beograd.

 

CDM/BLIC /CG-FUDBAL

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar