Vladimir Jovović: Presrećan sam što sam postao član Crvene zvezde

Vladan
Piše: Vladan 728 pregleda Dodaj komentar
Foto: crvenazvezdafk.com

Pet mjeseci nakon što je stigao iz Sutjeske u Crvenu zvezdu Vladimir Jovović je u stvari definitivno postao član beogradskog kluba.

Crnogorski vezista je danas predstavljen, uzeo je dres sa brojem 94, a onda se i prisjetio događaja koji mu je obilježio dosadašnji dio karijere – kada je 24. februara ove godine u derbiju Sutjeska – Budućnost fizički nasrnuo na sudiju Milivoja Novovića.

– Želja koja nije bila ostvarena u januaru, sada se ostvarila. Posle skoro šest mjeseci i četiri mjeseca treniranja, konačno je došla i ova promocija. Presrećan sam, kao što sam bio i u januaru kada je trebalo da obučem crveno-bijeli dres. Nadam se da ću u ovom dresu pokazati sve što znam i da ću dati svoj maksimum. Stvarno sam presrećan što sam postao član Crvene zvezde – rekao je Jovović, koji je upitan da prokomentariše incident zbog kojeg je morao da pauzira.

– Što se tiče tog incidenta sa sudijom, i ovom prilikom želim da se izvinim svima koji su prisustvovali tom događaju, a naročito sudiji Novoviću. To je bila jedna moja glupost zbog koje sam najviše ispaštao ja, a potom i Sutjeska, moj bivši klub. Ne znam, iskreno, šta mi se desilo u tom trenutku. Bio sam kapiten ekipe, igrao sam derbi protiv Budućnosti, ne znam šta se dogodilo u mojoj glavi da napravim takvu grešku. Ali, to je prošlost, teško sam prešao preko toga, a sada moram da idem dalje.

Jovović se nije složio sa konstatacijom novinara da je Crvena zvezda slabija po desnoj strani.

– Nije desna strana bila loša, ekipa funkcioniše dobro. Mnogo igrača je rotirano i imamo dosta polivalentnih igrača, koji igraju na više pozicija. Samo sam u reprezentaciji igrao na desnoj strani. U Sutjesci sam igrao na poziciji iza špica i lijevo. Već četiri meseca treniram sa ekipom, momci su izvanredni i dobro rade. U Zvezdi su najbolji fudbaleri domaćeg prvenstva kao i dobri stranci, i konkurencija je veoma jaka. Ja nisam igrao šest mjeseci, treniram dobro i nadam se da ću dobiti svojih pet minuta kada šef procijeni i da ću ih iskoristiti – objasnio je Jovović.

 

 

 

crvenazvezdafk.com

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar