FSCG na gostovanja leti hrvatskim prevoznikom

Ognjen
Piše: Ognjen 665 pregleda Dodaj komentar

Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) raskinuo je u martu ugovor sa nacionalnom aviokompanijom “Montenegro erlajns” (MA), pa “hrabri sokoli” idu na gostujuće utakmice avionima hrvatskog prevoznika, pišu Vijesti.

Sekretar FSCG Momir Đurđevac kazao je za Vijesti da su sa aviokompanijom “Trade Air” sklopili ugovor do kraja kvalifikacija i da su sa njima nedavno putovali na utakmicu sa Švedskom.

On nije želio da govori o tome zašto je raskinut ugovor sa nacionalnom aviokompanijom, ali tvrdi da je FSCG “imao želju da leti avionom svoje države”.

“Cilj nam je bio, što je negdje i logično, da reprezentaciju naše zemlje vozi crnogorska firma, ali na kraju nijesmo uspjeli da se dogovorimo. To je sve što mogu da vam kažem”, rekao je Đurđevac “Vijestima”.

Iz MA od četvrtka nijesu odgovarali na pitanja “Vijesti”, između ostalih i zašto je ugovor raskinut.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došle Vijesti, nacionalna aviokompanija, koja je bila i sponzor FSCG, nije viže željela da prevozi “hrabre sokole” po cijenama nižim od važećih. Zbog toga su, navodno, u FSCG odlučili da raskinu ugovor, a potom prihvate jeftiniju ponudu hrvatske kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar