U19: Spisak omladinaca za duele sa Češkom

Vladan
Piše: Vladan 478 pregleda Dodaj komentar

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa selekcijom Češke.

Naša omladinska selekcija odmjeriće snage sa vršnjacima iz Češke naredne sedmice u Podgorici. Prvi duel zakazan je za 26. maj sa početkom u 18.00 časova, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije u isto vrijeme. Oba meča igraju se na terenu Trening kamp FSCG u Podgorici.

Odigravanjem prijateljskih utakmica sa selekcijom Češke nastavljamo sa uigravanjem ekipe za kvalifikacije koje nas očekuju u spetembru u Hrvatskoj. Ovog puta sa nama neće biti igrači koji nastupaju u inostranstvu a koji su bili sa starijom selekcijom na elitnoj rundi u Mostaru. Umjesto njih dobiće priliku igrači koji nastupaju u domaćim klubovima. Imamo i dva debitanta – Muratovića iz Luksemburga koji igra sa francuski Mec i Nišavića koji je sa ekipom Berana osvojio Kup Crne Gore u omladinskoj konkurenciji, rekao je Miljenović.

Na spisku selektora Miljenovića nalaze se golmani: Nemanja Jevrić (Čukarički, Srbija), David Bjelica (Bokelj); odbrana: Stefan Knežević (Zeta),Balša Banović (Budućnost), Nikola Popović (Sutjeska), Luka Božović, Miloš Vukčević (Mladost), Anel Topuzović (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska); vezni red: Bojan Magud (Grbalj), Stefan Vukčević, Demir Škrijelj (Zeta), Balša Boričić, Zoran Petrović (Mladost), Marko Burzanović (Budućnost),Bojan Vukićević (Sutjeska); Zoran Nišavić (Berane), Driton Camaj, Alija Krnić (Budućnost), Luka Merdović (Mornar) i Edvin Muratović (Mec, Francuska).

 

 

 

FSCG

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar