Vučinić: Moj Juventus će eliminisati Real!

Ognjen
Piše: Ognjen 644 pregleda Dodaj komentar
Mirko Vučinić vjeruje da će njegov bivši klub Juventus večeras uspjeti da u Madridu izbori finale Lige šampiona.

 

“Stara dama” će megdan sa Realom sačekati sa golom prednosti iz prve utakmice (2:1) i čeka je sigurno ofanziva domaće ekipe od prvog minuta.

“Moj Juventus će preživjeti Madrid! Imaju dobar rezultat iz prvog meča i uz malo sreće u revanšu mogu da izbore plasman u finale Lige šampiona.Gledao sam prvi meč sa drugarom i baš smo pričali o tome kako Juventus ima dobru situaciju. Oduševilo me je kako su odigrali, bili su hrabri i odlučni. Mnogi pričaju kako su Ronaldo i Bejl zatajili… Ne, nisu oni zatajili, nego su ih štoperi Juventusa zaustavili. Nije lako igrati protiv Reala, pogotovo ne u Madridu, ali ako neko zna da igra na rezultat i da odbrani stečenu prednost, onda je to definitivno Juve”, rekao je Vučinić za beogradski “Alo”.

Kapiten crnogorske reprezentacije sa uspjehom je prije odlaska u Dubai nosio dres Juventusa.

“Proveo sam u Torinu tri divne godine i glavna snaga te ekipe je uvijek bilo zajedništvo na terenu. Nadam se i vjerujem da će to pokazati večeras u Madridu. Osim toga, ako se i Pogba vrati u tim, to će im sigurno uliti dodatnu snagu. Francuz je vrlo bitan za ekipu, jedini je vezni fudbaler koji podjednako dobro igra u oba smjera. U fudbalu su čuda moguća i uvijek svašta može da se dogodi, ali mislim da je Juventus zreo da izbori plasman u finale u Berlinu”, istakao je Vučinić.

Real i Juventus igraju večeras od 20.45 na stadionu “Santjago Bernabeu”.

 

 

 

 

CDM

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar