Portnjagin: Da nije Džeko lider Crne Gore?

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 616 pregleda Dodaj komentar

Ruski mediji su danas pisali o tome da su Igor Denisov i Oleg Šatov propustili trening zbog lakših povreda, ali i prenijeli izjavu doktora reprezentacije koji je naveo da će obojica doputovati u Podgoricu i biti na raspolaganju Fabiju Kapelu.

A da su ruski fudbaleri dovoljno sigurni u sebe (možda čak i previše) govori izjava 26-godišnjeg napadača Rubina Igora Portnjagina, koji je priznao da ne poznaje nijednog igrača crnogorske reprezentacije.

Portnjagin je tako upitan ko je lider crnogorske reprezentacije, a kada je  dobio i pomoć da on dolazi iz Mančester sitija, poentirao je i vjerovatno nasmijao pola Rusije:

“Iz Mančester sitija? Da nije Edin Džeko?! A da, Stevan Jovetić. Za njega ne bih pogodio”, istakao je Portnjagin i nastavio:

“Iskreno, ne znam nijednog fudbalera crnogorske reprezentacije, sa svim potrebnim informacijama raspolaže naš stručni štab”, dodao je Portnjagin, za kojeg vjerovatno nije čuo nijedan fudbaler Crne Gore.

On je član Rubina od 2008. godine, a iz Kazanja je bio na pozajmicama u Spartaku iz Naljčika, Tomu, Neftehimiku, nastupao je i za Krila Sovjetov.

Portnjagin je u dresu Rubina za pet sezona odigrao 29 utakmica i postigao je 11 golova.

Vijesti

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar