Crveni bez Malovića i Lasice u Strumici

Vladan
Piše: Vladan 542 pregleda Dodaj komentar

rukometasi_treningPrvi put nakon junskih mečeva sa Njemačkom i Češkom, rukometaši Crne Gore su se okupili u Podgorici, gdje će i zadužiti opremu, a onda u popodnevnim časovima odraditi prvi trening u sklopu EHF nedjelje.

 

Tim koji će nastupiti na Evropskom prvenstvu u Danskoj će prvi trening odraditi danas od 17 časova u „Morači”, gdje će raditi i narednih dana do polaska na dvomeč sa Makedonijom.

 

Još od ranije je poznato da selektor Zoran Kastratović za ovu akciju šansu želi ukazati mladim igračima, međutim u Strumicu na dvomeč protiv Makedonije 1. i 2.novembra neće putovati Nemanja Malović i najvjerovatnije Marko Lasica.

 

Malović je prije dvije nedjelje na utakmici koju je njegov Grashopers Cirih igrao protiv Gosaua dobio udarac u koljeno, nakon čega je morao da pauzira desetak dana, međutim samo dva dana po oporavku je ponovo osjetio bol, tako da su klupski ljekari iz predostrožnosti produžili njegov odmor na još nedjelju dana, kako bi već 10.novembra bio spreman za nastavak šampionata u Švajcarskoj. Mladi desni bek, inače prvi strijelac Grashopersa će se sjutra pojaviti na okupljanju, dok će potom raditi pod posebnim režimom.

 

Slična situacija je i sa krilom Pik Segeda – Markom Lasicom, koji je juče pomoć zatražio od našeg najboljeg fizioterapeuta – Alena Pepića. Naime, Lasica je prije nedjelju dana osjetio bol u mišiću ispod ramena, tako da nije bio ni u sastavu u derbiju protiv Vesprema, a najvjerovatnije neće biti na raspolaganju Kastratoviću u Strumici.

 

Stigli su: golmani Rade Mijatović (Metalurg, Makedonija), Marko Rajković (Valens, Francuska), Nebojša Simić (Malme, Švedska), krila Igor Marković, Milan Popović, Mirko Radović (Lovćen), Miloš Vujović (Budvanska rivijera), Marko Lasica (Pik Seged, Mađarska) i Igor Radojević (Makabi, Izrael), pivot Mladen Rakčević (AEK, Grčka), te bekovi Stevan Vujović (Selesta, Francuska), Bogdan Petričević (Miluz, Francuska), Vuko Borozan (Karlovac, Hrvatska), Žarko Pejović (Tatran, Slovačka), Mirko Milašević (Bijer, Francuska), Ivan Perišić (Cegled, Mađarska), Vladan Lipovina (Kuenka, Španija) i Nemanja Malović (Grashopers, Švajcarska).

 

Pivot Nemanja Grbović i bek Crvene zvezde Božo Anđelić, koji je pozvan umjesto Draška Mrvaljevića, jer kapiten seli iz Bregenca u Minden, stižu večeras, a sjutra će se ekipi priključiti as Hanovera Vasko Ševaljević.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar